Изграждане на нова ел инсталация в ЕПК блок

Обект Info

 • Construction Date

  Юни 2019

 • Category

  Изграждане на ел инсталация

 

 

Една от основнитени електро услуги е изграждане на нови ел. инсталации или поправка на стара съществуваща ел. инсталация и добавяне на нови токови кръгове към нея. Тук ще ви покажем един наш обект , апартамент част от ЕПК блок (пълзящ кофраж). Работата по такива апартаменти е много трудна поради допълненията е ел. инсталацията които са

правени в последствие през годините. В апартаменти като този липсват разклонителни кутии, връзките между кабелите не са усукани правилно и са хлабави ,недобре изолирани , като на места даже липсва изолация. Наставяни всякакъв вид кабели несъответстващи за предназначението за което са предвидени.

 

 

Прокопаването на каналите в бетона също е много трудоемко, прашно и бавно.Направата на отвори в бетона за монтажа на електрически конзолни кутии и разклонителни кутии също.

На този апартамент сме пуснали изцяло нова инсталация за:

 1. Кухня контакти плот и хладилник
 2. Готварска печка за вграждане
 3. Готварски котлон
 4. Пералня
 5. Съдомиялна
 6. Бойлер
 7. Килматици на отделни токови кръгове
 8. Осветление
 9. Монтаж на апартаментно табло с дефектнотокова защита

 

Извършили сме още електромонтажи на:

 1. Монтаж на осветителни тела
 2. Монтаж на ключове и контакти
 3. Монтаж на LED осветления
 4. Свързване на електрически бойлер

 

Благодарение на нашите електро услуги ние се вмъкнахме в изключителни кратките срокове зададени от клиента.Апартаментът е издаден в срок , с напълно работеща ел. инсталация отговаряща на всички изисквания и стандарти.