Електро Услуги София

Ремонт и монтаж на ново ел. табло

Plugs

Ел. Таблото не е нещо, за което обикновено се замисля собственикът на жилище, когато обмисля или прави ремонти. Повечето собственици на жилища виждат едно работещо старо ел. Табло   с автоматични предпазители и си казва “нали работи, защо да го пипам” Подминават го като проблем и ангажимент. Но нашата практика и проблемите които клиенти са имали с ел. Табло са толкова много, че дори да ви изглежда ново и надеждно ние ви съветваме да му се направи профилактика и проверка. Пожарите и проблемите по ел. инсталации възникват точно от старо и неизправно електрическо табло.

В София за жалост все още най-голям дял от ел. Таблата са старите ел. Табла с бушони. Масово при тях с течение на времето се получават хлабави връзки, които водят до стопени кабели и загуба на електричество. Много от самите табла не са свързани правилно вътре , спестени са задължителни части при монтажа и подвързването на всяко ел. Табло. Самите бушони при късо съединение по трудно собственикът може да отреагира и да си пусне тока. Повечето собственици при изгаряне на бушон сами си го възстановяват като прекарват телчета през него. Но това е опасно защото те не могат да калибрират стария ампераж който е бил н а бушона и ако го прекачат следователно ще натоварят ел. Инсталацията и ще предизвикат пожар.

Другата част от ел. Таблата в София са нови с автоматични предпазители. Но това също не ви дава гаранция, че във вашето ел. Табло не е спестена някоя задължителна част. В работния ни процес ние се сблъскваме с всякакви ситуации които влошават работата и безопасността на ел. Таблото . Има огромно значение и производителя на предпазителите и апаратурата. Масово по нови кооперации се използва това което е взето на най-ниска цена , въпреки зададената специфика и марка в обяснителните записки на ел. Проектите с цел да се спестят пари. В много нови ел. Табла сме срещали Дефектнотокови защити неправилно свързани към консуматори които изискват съвсем друг вид защита или не изискват такава.

Много е важно електротехникът който ви е посетил да е запознат с плюсовете и минусите на всички марки апаратури предлагащи се в България. Да може да изчисли товаровите мощности на отделните токови кръгове и за всеки токов кръг да предвиди предпазител който да следи за акуратната работа на вашата ел. Инсталация и ел. Уреди.

главно разпределително електрическо табло

Индустриално главно разпределително табло ГРТ

Главно разпределително табло е най-важната част за безопасната работа на другите под ел. табла и електрическата мрежа към него. 

Жилищно ел. табло

Монтаж на Електрическо табло в къща или апартамент
Напреженова защита за апартамент
електрическо табло времянка

Ел. табло времянка

Всеки стартиращ нов строителен обект има нужда от работно ел. табло (времянка). Ние предлагаме всичко от което имате нужда

Цени за доставка и монтаж на ел. табло

Монтаж на Ел. табло / смяна на старо ел. табло Брой предпазители Цена
Доставка и монтаж на апартаментно ел. табло външен монтаж До 6 модула 320лв
Доставка и монтаж на апартаментно ел. табло вграден монтаж До 6 модула 360лв
Доставка и монтаж на апартаментно ел. табло външен монтаж До 8 модула 360лв
Доставка и монтаж на апартаментно ел. табло вграден монтаж До 8 модула 395лв
Доставка и монтаж на апартаментно ел.табло външен монтаж До 12 модула 440лв
Доставка и монтаж на апартаментно табло вграден монтаж До 12 модула 475лв
Монтаж на апартаментно табло външен монтаж До 16 модула 520лв
Монтаж на апартаментно табло вграден монтаж До 16 модула 560лв
В цената е включено: демонтаж на старо ел. табло, доставка и монтаж на ново ел. табло с автоматични предпазители висок клас.
Отзиви на клиенти на el-uslugi.net
Благодарение на Георги от el-uslugi.net успяхме да планираме точно нашият бюджет за направа на нова ел. инсталация с ново ел. табло. Бяха ни дадени срокове които спазиха и така ни улесниха с останалата част от ремонта. Висок професионализъм и с удоволствие бихме ги препоръчали!
отзиви
Илияна Чавдарова
Менаджер
Ползвахме електро услугите на електротехник от тук за изработка , монтаж и свързване на голямо ел. табло на нашият нов бизнес център находящ се на Цар Борис Трети. Като цена и качество сме повече от доволни . Коректни и любезни професионалисти.
Цветан Григоров
Имахме нужда от спешено посещение от електротехник , тъй като бяхме останали без ток. Въпреки ,че беше Неделя те откликнаха най-бързо и решиха проблема. Няколко дни по късно след уговорка с тях те ни посетиха отново и ни смениха старото ел. табло с бушони с ново ел. табло с автоматични предпазители. Много сме доволни!
Драгомир Лилов

Снимки на монтирани наши ел. табла от различни обекти

(Visited 383 times, 35 visits today)