Ние от Електро Услуги София

Plugs

Кои сме ние

Ние сме в сферата на електро услугите от началото на 2004 година. През годините сме изпълнили стотици проекти от жилищно до индустриално строителство. Ние сме бли технически надзор в компании изградили по голямата част от познатите ни банкови офиси в страната. Имаме опит в изграждане на сървърни помещения. Имаме изградена ел. инсталация на частно поликлиники на територията на град София. Цялостно ел. изграждане на офис сгради. Знанията които имаме и огромният опит придобит през годините ни дава увереност да ви гарантираме високо качеството на електро услугите от които имате нужда. Не се притеснявайте да ни потърсите независимо от големината на нужната от вас електро услуга. Независимо дали имате нужда от монтаж на един контакт или цялостно ел изграждане на апартамент или сграда. Нашите електротехници са на ваше разположение да изпълнят всяка електро услуга бързо, качествено, евтино и удобно за вас време. 

Добър електротехник София

Ние влагаме възможно най-качествените електро материали и апаратура. За нашите електро услуги ние не пестим време и материали да постигнем обещаният продукт. Заедно с  опитните и взискателни към всеки един детайл електротехници  се стремим да предоставим продукт, които да покрие всички очаквания на нашите клиенти.

Ние непрестанно се интересуваме от нови технологии и наредби. постоянно надграждаме себе си със знания и практически опит. Работим постоянно с най различни проектанти и дизайнери , което ни помага да имаме изграден поглед и визия на детайли за които клиента е много вероятно да пропусне. 

Цените на електро услугите ни са достъпни и актуални. Нашите цени са калкулирани реално върху нужните строително ремонтни дейности. Те са калкулирани на база себестойност на материали, време за изпълнение и квалификация на електротехника. Нашите цени нямат скрити подточки , вие ще бъдете таксувани  единствено за реално свършените дейности. Всички цени може да видите от бутона по долу.

За въпроси относно електро услуги

Обадете се на посочения телефон най-горе или ни пишете през контактната форма. Ние ще се постараем да ви отговорим в рамките на деня.

Апаратура с която работим