Добре дошли в сайта на

Електро Услуги София

Plugs

Високо квалифициран електротехник за електро услуги София

Ние извършваме електро услуги в град София повече от 16 години. През всички тези години ние сме се сблъсквали с всякакъв вид проблеми, като проблеми с ел инсталации от 20те години до некачествено изградени електро инсталации на съвсем нови жилищни сгради.

Нашият екип от електротехници могат да се справят всеки един възникнал електро проблем. Ние извършваме всички видове електро ремонти, ремонт на електро уреди, отстраняване на електро авария на ел инсталация. Дългогодишният ни опит в сферата на електро услугите и качественото изпълнение на възложените проекти ни превърна в един лидерите в столицата. Имаме силно изразен профил в ремонт на стари електрически инсталации , изграждане ел инсталации съобразени с всички нормативи и съвременни нужди.

Добре подготвените ни електротехници извършват електро услугите лесно и в кратки срокове. Което ни позволява да предоставяме по ниски цени за извършваните електро услуги.

 Огромна част от жилищата в София са строени преди много години с амортизирани ел. инсталации и нагорели опасни ел табла. При нужда от електро услуги ни потърсете и нашите електротехници без проблем могат да се справят със всяка една задача.

Електро ремонтните дейности ще бъдат извършени чисто и професионално. Всяко ново ел табло монтирано от наш ел техник ще ви гарантира безопасността във вашето жилище. Използваме само утвърдени реномирани марки и при всяко ново ел табло получавате безплатна гаранция от 5 години. Нашите цени за монтаж на ел табла са едни от най-ниските в София. Позвънете ни и се обадете сами!

Електро Услуги за дома

Ние ще се погрижим за вашият комфорт и безопасност във вашият дом

Ел Табло

Електро таблото е сърцето на вашата ел. инсталация.

електротехник смяна на ел табло в апартамент

Част от нашите Електро Монтажи

Качественият и професионален монтаж ще ви даде гаранция за безопасност и комфорт.

Изграждане на нова ел инсталация е едно от най-важните неща за бъдещата безопасност във вашето жилище. В зависимост от качеството на ел. инсталацията зависи дали вие няма да имате нужда от допълнителни къртения и ремонти при  ел монтажните. За това е много важно да се доверите на опитни и квалифицирани електротехници за нейната направа. Може да видите завършени обекти от бутона долу.

Ние сме специализирани в осигуряване на  електро услуги в град София. Всеки наш електротехник е гарантирани сертификати , диплома и опит в длъжността която изпълнява. Ако имате проект за изпълнение на ел. изграждане или имате нужда от ремонт на съществуваща ел инсталация не се притеснявайте да се свържете с нас. Покриваме цяла София и близките населени места. При аварийни ситуации работим и след работно време.

Ел таблото във всеки един дом е частта която контролира вашата ел инсталация и ел уреди и при евентуална авария да изключи съответният токов кръг. Качеството на ел апаратурата вложена във вашето  ел табло е от много голямо значение.  Ние използваме само висок клас електро апаратура с което гарантираме спокойствието на клиентите си. Квалификацията с опит които разполага електротехника е останалата част за прецизната работа на ел таблото във вашият дом.

Електро монтажите са последният етап от вашият ремонт. В съчетание с правилно изградена ел. инсталация , правилно изведени и на точното място електрически кабели вие ще имате един красив и напълно функционален завършек. Много често за жалост  това не се случва и ние сме търсени да завършваме или поправяме грешки на други електротехници. Което струва допълнителни средства на клиентите ни. За това се свържете с нас навреме за да сте спокойни че всичко ще стане в срок и евтино.

(Visited 138 times, 15 visits today)