Изграждане на нова ел. инсталация в апартамент или къща

изграждане на ел инсталация София

Купили сте си жилище на което ел. инсталацията е остаряла и опасна и искате да си я подмените с нова и сигурна? Ние екипът електротехници от el-uslugi.net можем да ви изградим напълно нова ел. инсталация отговаряща на всички изисквания за качество и безопастност.Полагане ел. инсталации на апартамент, къща, офис и цели жилищни сгради.

Според изискванията на ел. проектанта или собственика извършваме всякакъв вид полагане на ел. инсталация.Полагане на ел инсталация с мостов кабел ПВВ-МБ1 в предварително изкопани канали в мазилката и бетона,  изграждане на ел инсталация в гофрирани тръби с кабел ПВ1 или ПВ2, изграждане на ел. инсталация с твърди негорими ПВЦ тръби, полагане на инсталация с кабел СВТ външно закрепен със скоби по таван или стени.

При изграждането на една нова ел. инсталация е много важно да се спазват всички изисквания за безопасност.Изключително важно е да се спазват отстояние от таван , кабелни трасета които минават над врати на които в един момент може да има тяло на климатик.

При изграждане на ел.инсталация също така едно от нещата което е  много важно са разклонителните кутии.Как и къде са предвидени, как са направени връзките в тах, отстояние от тавани и врати.

Има много неща, които трябва да се съобразят и за това трябва да наемете електро специалист който е дипломиран и сертифициран с нужната група за електротехник. Всеки компромис от ваша страна при наемане на „майстор“ който едновременно е също: водопроводчик, монтира гипсокартон, шпакловчик, бояджия, плочкаджия да ви направи изграждане на ел. инсталация поставяте под риск живота и здравето на вас, вашето семейство дори и на вашите комшии!