Ел. Инсталация

Изграждане на ел. инсталация поправка на стара ел. инсталация  в София

Електро услуги изграждане и ремонт на ел инсталация

Ел. Инсталацията на вашият дом е сложна система която ако е изградена както трябва вие ще можете да я използвате ефективно и безопасно.

В почти всички държави в Европа не се разрешава на собственика на жилището или на неправоспособен и нелицензиран електротехник да извършва ремонтни дейности свързани с електричество. Поради огромен риск от пожар породен от електрическа неизправност или от риск от смъртоносен токов удар.

Ние можем да го направим за вас с нашите сертифицирани електротехници независимо дали е за вашата къща , апартамент , офис или жилищна кооперация.

По долу ще ви изброим на колко причини, защо да изберете нас за Ел. Изграждане на вашият дом.

Направа на ел. проект

    1. При поет ангажимент от нас ще направим безплатно на место за вас план на цялата Ел. Инсталация така ,че тя да е максимално ефективна за всички уреди.

При завършено Ел. Изграждане ние ще заснемем всички електрически линии и разпределителни кутии. Пазим за всеки един клиент архивни снимки и при нужда от монтаж на допълнителна мебел или уред ние можем да предоставим местоположение на инсталираните Ел. Кабели.

Полагане на кабелни трасета

   2. При започване на ново Ел. Изграждане е много важно всички кабели които се полагат да са съобразени с нормативите в република България. Ние можем да се погрижим всички изисквания да бъдат спазени. Като кабелните линии ще бъдат максимално опънати и със всички нужни отстояния по норматив. Сеченията на електрическите кабели ще отговарят по сечение / дебелина за предназначението за което са предвидени.

Брой електрически токови кръгове

    3. Обикновено в една жилищна стая са нужни около 6 броя контакти които ще са на един отделен кръг и един кръг за осветление който е общ или ако осветлението е по голямо може да е на два отделни токови кръга. В кухните е различно като там може да достигнат над 5 отделни токови електрически кръга. Ние ще изчислим за вас за всяко едно помещение мощностите и колко отделни електрически кръга ще са нужни.

Електро монтажи

    4. Монтажните дейности може да изглеждат „лесни“ но те могат да крият много проблеми. Ние ще подвържем вашите електрически уреди внимателно и безопасно. Монтажът на осветителните тела ще бъде съобразен с положените електрически кабели под мазилката така че вие ще сте спокойни че няма да се прекъсне кабел и да се налага поправка по тавани.

Монтаж на ел табло

    5. При Ел. Таблата е много важно квалификацията и опита на електротехника извършващ монтаж и подвързването му. Ние през годините сме монтирали и свързали стотици Ел табла. От апартаментни до главни електрически табла ГРТ на индустриални обекти. Нашият опит и знания е гаранция че вие ще имате един висококачествен продукт. Ел. Таблото ви ще бъде съобразено със изградената ви Ел. Инсталация. Всички предпазители ще бъдат с високо качество и ,ще отговарят по ампераж и характеристики за уреда които е предвиден.

Структурно окабеляване / слаботоково окабеляване

    6. Много често виждаме жилища които са след ремонт или чисто нови но опасани по коридорите и стаите с грозни Интернет кабели. За това още при първоначалното планиране ние ще се погрижим всички тези кабели да бъдат положени в тръби скрито. При по голяма Интернет мрежа ще бъде предвидена слаботокова кутия към която ще водят разпределителни тръби с положен в тях UTP / FTP кабел. Също така ще бъде предвидено и захранване нужно за рутер и суич.

Завършена Ел инсталация на вашето жилище

 

    7.  Като обобщение вие ще получите от нас при изграждане на Ел инсталация всички тези неща описани по горе и с гарантирана гаранция за качество от нас и ниски цени.

Наши завършени обекти с изграждане на ел. инсталация

(Visited 792 times, 50 visits today)