Ел изграждане на къща в София

Обект Info

  • Construction Date

    07/03/2020

  • Category

    Изграждане на ел инсталация


Предоставяме ви един от последните завършени обекти в София. Обектът е къща на която сме изградили цялостна силова ел инсталация, слаботокова инсталация и монтаж на ново ел. табло с автоматични предпазители и дефектнотокови защити.

Предварително планиране


При предстоящ цялостен ремонт на вашият дом едно от най-важните неща е електрическата инсталация. Тя трябва да бъде изчислена така че всеки един електрически уред да работи безопасно и функционално.Електрическата инсталация се разпределя по отделни кръгове и различни сечения на кабелите осигуряващи нужната  сигурна работа на ел. инсталацията.

Изпълнение


Изграждането на ел инсталацията на къщата е извършено с три жилен мостови кабел вкопан в канали в мазилка и бетон, закрепен с ПВЦ скоби. Контактите във всяка една стая са отделени на отделен токов кръг. Уреди като бойлер,пералня, съдомиялна,готварска печка, котлони, климатици са разделени на отделни токови кръгове с нужното сечение на кабела според тяхната мощност.

Монтирано е ново ел табло с дефектно токови защити и автоматични предпазители висок клас , което ще гарантира сигурна защита от късо съединение, претоварване или токова оттечка. Извършено е още: монтаж на осветителни тела, монтаж на ключове и контакти, монтаж на външни осветителни тела.