Електро услуги София - 0876 733 901

Нашите електро услуги София се изпълняват от електротехници с всички съпътстващи сертификати и дипломи нужни за професионално практикуване на професията. Някои от нашите електротехници са с над 20 годишен опит в сферата на електроуслугите, в това число влизат цялостно или частично индустриално и жилищно ел. изграждане. Ние сме разположение за Вашите нужди в град София и близките населени места. Изпълняваме всички видове електро услуги с високо качество, пълен професионализъм и гаранция 5 години!

Имате нужда от електро услуги или опитен електротехник в София?

При проблем с ел. инсталация или авария е много важно изберете  опитен и високо квалифициран електротехник. Защото съпътстващите причини за възникналия проблем или авария могат да бъдат няколко и са скрити.

Част от електро услугите в София извършвани от нас са:

Електро услуги

Извършваме изграждане на нова ел. инсталация за апартаменти , ел инсталация на къща, и други. Откриване на проблеми по електрическа инсталация и тяхното отстраняване.

Монтажни Електро Услуги

Извършваме монтаж на : ел. табло, осветителни тела, инсталиране на скрито LED осветление, монтаж на ключове и контакти и др.

Индустриални Електро Услуги

Нашите електро услуги за индустриални обекти включват: Изграждане на ел. инсталации на жилищни кооперации, и др.

ЧАСТ ОТ НАШИ ЕЛЕКТРО УСЛУГИ

Електромонтажи LED осветление в апартамент

Свързването и монтажът на LED осветление в жилище изискват специфични стъпки и внимание към детайлите. Винаги се придържаме към следните стъпки: 1. Планиране: – Уточняваме с клиента точните места, където ще монтираме LED осветителните тела. – Проектираме предварително електрическата инсталация, включително маршрута на кабелите и местата на ключовете и контактите и захранващите блокове. 2. Безопасност: – Проверяваме всички токови излази за наличие на напрежение, обезопасяване и подготовка за изпълнение на електромонтажите. – Подсигоряваме всички необходими инструменти , машини, измервателни уреди

Прочетете повече

Често допускани грешки при изграждане на ел инсталация в жилище

Изграждането на електрическа инсталация в жилище изисква спазване на различни стандарти и правила за сигурност. Ето някои от основните грешки и неправилности, които трябва да се избегнат при изграждането на една електрическа инсталация: 1.Използване на некачествени материали: Използването на некачествени или неподходящи електрически материали може да доведе до проблеми като късо съединение, пожар или дори токов удар. За това ние използваме само и единствено материали на производители, които сме изпитали през годините и сме имали наблюдения върху тях след дълъг

Прочетете повече

Как да си свържем ключ към лампа без нужда от кабел

Тук ще ви обясня няколко начина как да излезете от ситуация в която едно или няколко осветителни тела не могат да бъдат свързани към ключ за осветление. Благодарение на нашият опит и добра репутация с електро услуги в София ние имаме голям интерес от клиенти с най- различни проблеми и проекти за изпълнение. Ще Ви опиша един случай с един наш вече редовен клиент. Въпросният наш клиент които е собственик на цяла кооперация в Драгалевци но за негова жалост точно

Прочетете повече

Апаратура с която можете да си засичате сами разхода на ток

Засичането на разхода на електроенергия в дома ви е важна стъпка към икономии и осъзнаване на потреблението ви. Ето няколко съвета как да го направите: 1. Използвайте Смарт Технологии: Смарт електромери: Те ви позволяват да следите енергията, която консумирате в реално време през мобилни приложения. Можете да разгледате качествен  Смарт електромер и неговите функции ТУК   Смарт Термостати и Устройства за Управление на Климатичните Системи: Те регулират топлината и студа във вашия дом според вашите настройки и график, спестявайки енергия.

Прочетете повече

Как да се предпазим от кражба на ток

Кражбите на ток са престъпни действия, при които физически или юридически лица незаконно се свързват към електрическата мрежа, за да получават електроенергия без да плащат за нея. Тези случаи нарушават закона и са сериозен проблем за доставчиците на електроенергия и обществото. Ето някои типични случаи на кражби на ток:   Неоторизирано включване в мрежата: Някои хора или фирми могат да се свържат неправомерно към електрическата мрежа, обикновено като извършват промени в електрическата инсталация, за да се избегнат броячите или да

Прочетете повече

Електротехническа НАРЕДБА № 1 от 27.05.2010 г. за проектиране, и изграждане на ел. инсталации за ниско напрежение в сгради

Издадена от министъра на регионалното развитие и благоустройството и министъра на икономиката, енергетиката и туризма, обн., ДВ, бр. 46 от 18.06.2010 г., в сила от 19.09.2010 г. Глава първа ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ Чл. 1. (1) С наредбата се определят изискванията при проектиране, изграждане, проверка и поддържане на електрически уредби за ниско напрежение в сгради, захранвани с променливо напрежение до 1000 V с номинална честота 50 или 400 Hz или с постоянно напрежение до 1500 V, наричани за краткост “електрически уредби в

Прочетете повече

Видове Електро Услуги

Lighting

Монтаж на осветителни тела

Извършваме монтаж на всякакъв вид осветителни тела. Гарантиран професионализъм на ниски цени.

консултация с електротехник

Консултация с електротехник

Електрическите инсталации могат да бъдат сложни и потенциално опасни. За това е важно да имате квалифициран електротехник, който да провери вашият предстоящ проект или съществуваща вече ел инсталация.

Generator Set

Извършваме ремонт на старо ел. табло, подмяна на апартаментно ел. табло, ел. табло на къща, магазини, офиси , кооперации, жилични блокове. Изработване на главно електрическо табло ГРТ, табло времянка и др. 

Wiring

Ел. инсталация на жилище

На всяко едно жилище в основата на безпроблемната и безопасна работа на електрическите уреди е ел. инсталацията. Ние работим само с качествени ел. материали, и изпълняваме всички нормативи осигуряващи спокойствието на нашите клиенти.

LED Bulb

Скрито LED осветление

При инсталиране и монтаж на скрито LED осветление има много важни и задължителни изисквания , без които вие няма да получите желаният от вас резултат. Наши електротехник може да съдейства със съвети през всички етапи на направа на окачения таван така , че вие да получите един изключително красив и ефектен завършек. 

Electric Insurance
Електро Услуги и гаранции

Всички електро услуги извършени от наш електротехник при монтажни или ремонтни дейности имат гаранция 12 месеца. Изключение правят само електро услуги извършени от нас но са вложени материали от клиента.

Защо да изберете нашите електро услуги

Plugs

Ние предлагаме най-висококачествени електро услуги, които са изпълнени от професионалисти с голям опит в сферата. Нашите електротехници са висококвалифицирани и обучени да справят с всякакви електрически проблеми и задачи. Ние гарантираме, че всеки проект ще бъде изпълнен точно и в срок, като се придържаме към най-високите стандарти за качество и безопасност. Ние се гордеем с добрата си репутация и доволни клиенти.

При нас можете да очаквате професионално отношение към клиентите, конкурентни цени и надеждност в изпълнението на всяка задача. Избирайки нашите електро услуги, вие получавате гаранция за качество и спокойствие, че работата ще бъде извършена правилно и безопасно.

Earthing
Безопасност и сигурност

Високите ни квалификации и дългогодишен опит гарантират спокойствието и сигурността на нашите клиенти.

24x7 Support
Изготвяне на оферта и ел. проект

 Ние можем да Ви изготвим ел. проект и количествена сметка съобразена изцяло с вашите нужди на приемлива цена.

Cost Saving
Актуални Цени

Предоставяме конкурентни цени. За всяка електро услуга вие ще бъдете уведомени предварително каква, ще бъде нейната стойност. 

Повече от 20 години извършваме качествени електро услуги в град София

Ние с нашият екип се гордеем с богатия опит и професионализъм в предлагането на електро услуги на клиенти в София и околните райони. С нашите експерти в електротехниката и екипираните с модерни инструменти и технологии ел. специалисти, ние гарантираме високо качество на изпълнение и надеждност във всички наши проекти.

Нашата услуга включва пълна гама от:

Изграждане на нова електроинсталация на апартамент, изграждане на ел. инсталация на нова кооперация, ремонти на електроинсталация, изграждане на нова партида за ток , монтаж на осветителни системи и още много други. Ние сме на разположение както за домашни, така и за комерсиални клиенти, като винаги се стремим да отговорим на индивидуалните им нужди и изисквания.

Като електротехници с дългогодишен опит, ние разбираме важността на качественото изпълнение и се стремим да предложим най-доброто на нашите клиенти. Нашите електротехници са винаги наясно с последните тенденции и стандарти в отрасъла, което ни позволява да предоставяме най-съвременни и иновативни решения.

Сериозността и отговорността са отличителни черти на нашият екип. Всеки проект, който поемаме, се изпълнява със задължително спазване на сроковете и в съответствие с всички сигурностни и качествени стандарти. Ние сме гъвкави и отзивчиви към нуждите на нашите клиенти, като винаги се стремим да намерим най-доброто решение за тях.

Ако търсите надежден и професионален изпълнител за електроуслуги  в София, не се колебайте да се свържете с нас. Ние с удоволствие ще ви помогнем да осъществите вашите електро проекти и ще се уверим, че получавате най-доброто обслужване и качество.

За всичките тези години целият ни  екип , нямаме нито една рекламация за некачествено или грешно свършена работа! Всички обекти сме ги издали в предварително уговорен срок с клиента. Винаги сме били коректни и цените за електро услуги винаги са оправдавали очакванията на клиентите ни.

Нашите електротехници са опитни и квалифицирани професионалисти, които имат голям опит в работата с електрически системи и инсталации. Те са обучени да извършват всякакъв вид електро услуги, включително проектиране на нови инсталации, монтаж на електрически компоненти, ремонт на повредени системи и откриване на проблеми и пропуски.

Ние се гордеем с високото качество на нашите услуги и се стремим да предоставяме най-доброто обслужване на нашите клиенти. Нашата цел е да осигурим безопасни и надеждни електрически системи, които да отговарят на нуждите и изискванията на нашите клиенти.

Ако имате нужда от професионални електро услуги в София, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме на разположение да ви помогнем с всякакви електро въпроси и да ви предложим най-доброто решение за вашите нужди.

ел. техник софия

Какво казват клиентите ни за нашите Електро Услуги

Няма по голямо удоволствие за нас, от качествено извършена електро услуга и доволен клиент!

С удоволствие споделям впечатленията си за предоставените електро услуги в София. Екипът беше изключително професионален и отзивчив, извърши работата бързо и ефективно. Качеството на извършените електроинсталации беше на ниво, а цените бяха конкурентни. Благодаря ви за отличното обслужване и навременното извършване на ел. услугите!
Илия Христов
Клиент
Екипът на el-uslugi.net извърши изграждане на нова ел. инсталация на къщата ни в Бояна. Бързо и професионално , съобразено с всички дизайнерски изисквания и проекти. Горещо препоръчвам!
Наталия Първанова
Клиент
5/5
Изключителен професионализъм и отзивчивост е всичко, което мога да кажа. Благодаря!
Доволен клиент за електро услуги софия
инж. А. Рангелов
Строителен техник
5/5
(Visited 1,610 times, 150 visits today)